Vi prøver lige igen

Hverdagen har ramt os igen, og vi er godt i gang alle sammen med jobs og studie. Hverdagen er fantastisk…. men hverdagen betyder også madlavning igen.

Jeg vil gerne have ny inspiration til aftensmad og indkøb. Jeg hader at handle ind, så det er SKØNT, når min mand siger søndag eftermiddag “skal jeg handle ind til næste uge”… Jeg elsker det.

Vi er desværre ikke typen der laver madplan. Det kunne da være mega fedt, men det har vi altså ikke lært endnu… Men vi har tidligere købt madkasser fra forskellige leverandører, og det har vi besluttet vi vil prøve igen. Vi køber madkasser til 3 hverdage ( tirsdag, onsdag og torsdag ), så finder jeg selv på resten af ugen. Det har tidligere været en god ide, så vi prøver igen.

Hvordan planlægger I jeres aftensmad?

mad

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar