IKEA-testen – og en hel lejlighed i Ikea

Tænk en gang. For ca 10.558 kr. kan man købe møbler til en hel lejlighed. Svigermor skal i den nærmeste fremtid flytte et andet sted hen, end hvor hun er nu, og her skal hun faktisk bruge alt fra nyt. Derfor brugte kæresten og jeg 3 timer i IKEA, for at købe ALT ind til hendes lejlighed. Det var alt fra artikler til badeværelset, til ny seng, sofa osv.

Tænk en gang. En hel lejlighed kan faktisk også være i fire IKEA vogne. Utroligt nok gik det faktisk nemt. Mai Britt var meget præcis, og hun skrev samtlige produktnumre og navne på indkøbssedlen, hvilket gjorde at vores 6 årige lange forhold stadig holder den dag i dag.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar