Jeg bor i en af de 7 kommuner, som er lukket ned.

Torsdag d. 05.11.2020 lukkede Mette Frederiksen 7 kommuner ned i Nordjylland. Jeg bor i en af de 7 kommuner. Det betyder at jeg skal arbejde hjemmefra indtil d. 03.12.2020. Det skal nok gå…. Men det betyder desværre samtidig, at foreningslivet, cafebesøg, skoleundervisning for min datter som går i 3g er sat i bero.

Det betyder også at jeg ikke kan se min ældste datter, mine bonusbørn, min mor og min svigermor, fordi de bor i en anden kommune. Det er trist, men jeg sætter min lid til, at vores sundhedssystem har styr på det, så jeg forsøger at blive hjemme og lade tiden gå.

Jeg har lavet en lille konkurrence med mig selv. Jeg har besluttet mig for, at jeg skal løbe minimum 3 km hver dag indtil d. 03.12.2020. Jeg får da i hvert fald masser af tid, så der er ingen undskyldning….. Det er lang tid siden jeg har luftet mine løbesko, så det skal nok blive spændende …..

skoven

 

Jeg løb 3 km i skoven i dag. Så var der også en anledning til at tage lidt grene, kogler og mos med hjem til julehygge om lidt.

skoven 1

Løbeskoene ser fine ud, så der er forhåbentlig klar til nogle kilometer den næste måneds tid.

Sæt i gang….

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar