jeg er nødt til at beskære og trimme

20210202 FRB Have_15583Det var en smuk formiddag i Søndermarken, hvor gartnerne var i færd med at beskære træerne på den allé, som fører op til Frederiksberg Slot og hvor digteren Adam Oehlenschläger (ham med “Der er et yndigt land”) har haft sin plads siden 1953, hvor statuen blev flyttet fra sin plads ved Frederiksberg Rådhus.

Synet fik mine tanker igang og jeg følte en parallel til mit liv. Hvert år skæres træerne ned og trimmes for at give nyt liv

Og sådan er mit liv også. En del blev skåret væk med en sløv kniv da jeg fik diagnosen sklerose – det er sådan det er.

 

Idag har jeg statusmøder med mig selv og jeg tjekker oftere mit kompas. Hvor er jeg, hvad er kursen og kommer jeg derhen, hvor jeg gerne vil ?

Det handler for mig om at finde min vej.
Det betyder prioritering. Det er simpelhet nødvendigt ! – for min energi er ikke den samme og min lyst til at opleve, at jeg spilder tiden er noget mindre…

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar