Jeg er træt!

høst

Nu er jeg snart på vej hjem til Mozambique. Den anden dag hang jeg ud med min niece, efter hun kom hjem fra skole. Hendes far – min svoger – havde travlt med at køre halm hjem.

Jeg skal pakke og blive klar til at flyve. Men jeg er så træt!

Tit har jeg nydt at have travlt, når jeg er i Danmark. Men nu er jeg bare træt!

Jeg har siddet foran min computer i mere end en time nu, men jeg er for træt til at tænke, for træt til at skrive. Jeg er bare træt!

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar