Jeg har besluttet at det skal være løgn at jeg ikke tør

Tilbage i ca 1975 var jeg i Eiffel Tårnet. Helt oppe og jeg husker det som en lidt ubehagelig oplevelse men måske er det bare noget jeg bilder mig ind ? Noget jeg siger til mig selv ? Heldigvis har jeg fotodokumentation for at jeg har været der…

Jeg har været i Eiffel Tårnet flere gange siden men kun til niveau 1 og 2. D Jeg er undskyldt, for et år var der lukket da man optog nogle scener til filmen 007- A View To A Kill det år (har igen fotodokumentation), men sidst turde jeg ærlig talt ikke.

Og det har jeg besluttet skal være løgn ! Jeg er fast besluttet på det og skriver det også her: så er jeg ligesom bundet lidt op, ik ?

Så næste gang jeg er i Paris skal det være. Desværre er det noget som skal planlægges da området er spærret af og der er sikkerhedstjek som du kender det fra lufthavnen. Men frygten for terror er reel nok modsat min angst for at komme 300 meter op i et gammelt metal tårn som man heldigvis ikke rev ned igen.

Det er et vildt tårn på mange måder. Vidste du fx at Eiffeltårnet er malet i tre forskellige nuancer af brun, med den mørkeste nuance på toppen og den lyseste i bunden. Disse nuanceforskelle er med til at modvirke atmosfærisk tåge og få strukturen til at se ensartet ud fra top til bund ?

Nu har jeg sagt det højt og jeg er forpligtet. Du får billededokumentation når jeg har gjort det…

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar