Jeg har kastet mig ud på dybt vand

For et stykke tid siden meldte jeg mig ind i en lokal kunstnersammenslutning. Det gjorde jeg bl.a for at få inspiration fra andre og andre kunstformer.

Sammeslutningen laver flere udstillinger om året forskellige steder, typisk i København og der kom en indbydelse…

Jeg læste indbydelsen og meldte mig til at levere et billede. Jeg havde tænkt at jeg i høj grad kunne basere det på fotografi. Men jeg havde ikke læst det med småt på side 2…eller det havde jeg, men havde en anden fortolkning end “juryen”.

Men jeg havde meldt mig til og tilmeldingen var bindende. Det dur jo heller ikke hvis folk springer til og fra hele tiden. Der er indgået en aftale om at sammeslutningen skal præstere og præsentere x antal værker til ophængning i en periode. Og den aftale skal man naturligvis holde.

Det vil sige at jeg skal komme med et maleri på lærred….et maleri ! I 80 x 80 cm, hvor emnet er frit. Så jeg kan vælge at male fx med olie, akryl eller….det bestemmer jeg selv.

Jeg har lært en del af processen. Bla. har jeg haft det sjovt (vigtigt!)

Men det er også blevet tydeligt for mig at jeg dels skal læse det jeg får tilsendt igennem flere gange og dels at det fungerer bedst for mig at gå til og fra et “værk” nogle gange. Sådan er det også med mit fotografi. Ved at gå til og fra det får jeg et nyt blik på det. Og det er sådan se en god process for mig.

Billedet skal hænge et sted, hvor der kommer mange mennesker og jeg er naturligvis spændt på, om der kommer nogle såvel positive som negative reaktioner..

Men jeg er blevet udfordret og har haft det sjovt med det !

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar