Jeg mødte en leopard

Eller, det vil sige, jeg mødte ikke én leopard i går, men fire.

Jeg var i sandhed høj over mit møde med denne leopard. Men jeg var måske endnu mere begejstret for besøget af 50+gruppen, som vi lige har sagt farvel til.

På trods af ekstrem varme, virkelig tidlig morgenmad og knap så behagelige busser, holdt alle humøret højt. Og på trods af alt for lidt søvn formåede jeg at huske alt det vigtigste – og også at sige pyt, når jeg glemte noget mindre vigtigt.

Som jeg skrev den 25. februar, har Kurt og jeg to dage alene i Johannesburg. Det er så nu. Jeg forsøger at lade op og på samme tid tænke på alt, så den næste tur kan blive lige så god som den første.

Jeg er stadig glad. Mit helbred har det stadig godt.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar