jeg siger Hola Barcelona !

Spanien har aldrig rigtigt været “mit land”. Som barn var jeg ofte i Italien og det land, dets mad og vin, sproget, menneskene har en helt særlig plads i mit hjerte.

Jeg har været i Spanien af flere omgange, men slet ikke så ofte som jeg har besøgt Italien.

Jeg kan godt lide forlængede weekendture til storbyer (og mindre byer) og Barcelona har været oppe at vende flere gange. Uden det dog er blevet til noget…nok mest grundet mig. Jeg taler ikke sproget (hvilket gælder de fleste sprog….) og opfatter at byen har været lidt hypet og kan ikke fordrage sangen “Barcelona” med Freddie Mercury og Montserrat Caballé :-)

Anyways….alt er klar til et besøg 2019. Resten af familien skal til koncert i byen og de spurgte mig om jeg ville med…så skal man jo være et megaskarn for at sige nej…

Med Barcelona, som med andre byer, har jeg ikke travlt med at finde 100 ting jeg må og skal se. Det bliver få ting og så skal jeg bare nyde. Bare oplever, føle og fornemme. Det er noget jeg er blevet meget bedre til i de senere år – det er noget  jeg målrettet har sat mig for og det er lykkedes.

I efteråret 2018 besøgte jeg Paris med min datter og vi havde ingen planer – kun at drive omkrig og nyde livet.

Paris © Henrik Wessmann

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar