Jeg vil være 19 år igen!

cape-town-1313995_1280

Min ældste datter er 19 år og har sabbatår fra studie. Hun blev student i sommers, og glæder sig i vildskab til at have et år, hvor der ikke er lektier og afleveringer hele tiden.

Hun har pt 3 jobs. Det er nogle gange lidt voldsomt for hende, men hun nyder at se kontoen “bugne” med penge.

Hun har et job hos den lokale bager, hvor hun typisk møder kl. 05.30 for at sælge bagerbrød fra kl. 06.00. Hun har fri igen kl. 11.00. Hun møder senere i en kiosk, hvor der sælges tips og lotto – her er hun på job et par timer. Så han hun et job i det lokale idrætscenter, hvor hun arbejder i cafeteriet. Det bliver faktisk til mange timer, og det betyder at der kommer en del penge på kontoen.

Det er mange penge, og hun tæller pengene, fordi de skal bruges til noget ganske særligt.

Hun har bestilt en 3 måneders rejse, hvor hun 01.04.2019 tager afsted. Hun skal rejse med en gruppe unge mennesker, som ikke kender hinanden – det tror jeg de gør når de kommer hjem igen :-). De starter med at tage 3 uger til Sydafrika, hvor de starter i Cape Town. De skal på toppen af Table Mountain og til Addo Elephant Park, hvor der er safaritur. Herefter går turen til Thailand, hvor de skal være på lækre strande på Krabi og Phi Phi. De skal snorkle, kajakke og zip-line. Derefter går turen til Australien, hvor de starter i Darwin, hvor der er store vådområder med krokodiller. Videre til Cairns, hvor der også er mulighed for snorkle og bungyjumping. Turen afsluttes i Sydney, hvor bla Operahuset skal besøges. Sidste stop på rejsen er Bali, Gili og Komodo i Indonesien. Her skal bades, dykkes og besøge små landsbyer med stammefolk.

Jeg synes det er fantastisk hun har lysten og modet til at rejse ud i verden med nye mennesker. Jeg vil elske det var mig!

Jeg ved jeg bliver vemodig, når vi tager afsked med hende, men håber bare hun får den bedste tur og oplevelse.

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar