Jeg ville ønske jeg kunne være til større hjælp

Det er ikke sådan en følelse jeg har hver dag – heldigvis – men den rammer mig i nogle forbindelser, hvor jeg ærligt talt ikke er imponeret over mig selv.  Og det handler ikke meget om mig, men om hvad jeg kan, og kan være for andre.

For nylig fik begge mine børn lejlighed på Frederiksberg og det giver altid arbejde. Der skal huskes på mange ting og der skal koordineres meget. Og specielt da den ene flytning også indebar salg af en andelslejlighed…

På den lejlighed skulle der foretages el-syn, vvs-syn og en synsmand skulle kigge på lejligheden i almindelighed og værdifastsætte fx køkken og bad. Ydermere valgte vi at forestå salget selv. Dvs åben hus arrangement og fremvisninger, papirer, dokumenter og opgørelser.

Og de to flytninger og salg foregik nærmest simultant. Og selvfølgelig, fristes man til at sige, springer en køber fra en aftale i sidste øjeblik og man bliver nærmest slået tilbage til start.

Lige dér slår mit kognitive tab igennem. Jeg kan sket ikke overskue det. Jeg bekymrer mig, og jeg ser spøgelser og hænger mig i uvæsentligheder.

Det står hurtigt klart, at det er bedst, hvis jeg tager en dyb indånding og forholder mig i ro og overlader roret til andre.

Men det har jeg det ikke godt med. Jeg vil jo gerne hjælpe og bidrage, og min hustru har en del andet at lave også. Og det piner mig, at jeg ikke kan være der noget mere, og vi kan dele arbejdet. For der er en del arbejde med det. Det ved alle, som har flyttet og solgt en lejlighed.

Da alt var faldet i hak åbnede vi en flaske champagne, spiste god mad og vi har sammen besluttet os for en miniferie til Berlin.

Because we are worth it !

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar