Julegaveindkøb – handel lokalt!

46507676_2083793605018859_2071393887124979712_n

Så ramte det også mig – jeg fik startet på julegaveindkøb.

Vi tog afsted et par timer til Black Friday, hvor der var rabatter de fleste steder.

Vi er en stor familie, så der skal købes mange gaver, og min erfaring er, at det er en god ide at komme i gang med gaveindkøb i god tid.

Den største udfordring er faktisk at indsamle ønskesedler fra hele familien. De unge mennesker ønsker sig tit gaver, som kun kan købes på nettet, og det kan selvfølgelig være nemt, men vi forsøger også at handle lokalt.

Hver dag åbner mange butikker i Aars dørene for dig, og dem du kender. Vi står klar med nye lækre, spændende, billige og helt almindelig varer til dig. Vi gør os umage, og arbejder stenhårdt,  så du kan får det, du allerhelst vil have med hjem – med det samme. Vi skaber stemning i din by, tager din børn i praktik og tager del i sporten og kulturen. Og så skaber vi arbejdspladser. Vil du have oplevelser, god service og tusindevis af gode tilbud i morgen, så træf dit valg – handel lokalt!

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar