Juni

Juni har de sidste mange år været en hektisk måned i vores lille familie. Det betyder eksamen, afslutning af skoleår og snart sommerferie.

Vi har 4 sammenbragte børn, som går på forskellige skoler i hver deres retning mod det voksne liv, og de har alle deres udfordringer og succes med skolen. Der er nervøsitet og spænding stort set hver dag i juni. I år har de fleste prøver været online, dog har nogle af børnene været til eksamen i skolen.

Alle 4 børn har afsluttet deres forløb, og alle er glade for resultatet.

Det betyder at min ældste datter starter på 3 semester på sygeplejeuddannelsen efter sommerferien. Min yngste datter starter på 3g på STX ( hun glæder sig til at få huen på ). Min ældste bonussøn har afsluttet tekniske skole og har fået læreplads, som maskinfører på en maskinstation med start 01.08.2020. Min yngste bonusdatter har afsluttet 9 klasse og starter på efterskole efter sommerferien.

Alle 4 børn er glade… så er forældrene også glade :-)

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar