København ændrer sig og godt for det

Jeg er født og opvokset i København men har også boet andre steder på Sjælland, men jeg har altid godt kunne lide København. Stor, men ikke for stor. Moderne, men ikke for modern.

Jeg kommer lidt rundt i byen og synes kontrasterne er fantastiske. Fra indre København til Ørestaden er der ca 6 km. Men en verden til forskel.

“Sjovt” at tænke over i dag at i starten af 1990érne blev byen kaldt “udskuds-København”. Der var utøj i lejlighederne, hvor rigtig mange var uden bad og opvarmet med petroleum,hvor indbyggertallet faldt til under det man havde i 1950. Sådan ændrer tingene sig og det sker også andre steder. At ting går går flop til hot eller modsat.

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar