10000 skridt i den rigtige retning

EB00F429-29C4-4F66-A2F1-2CB740D45D66

Jeg må indse det. Jeg er blevet for tung til at kunne løbe. Mine 103 kilo gør mig for tung, og gør en potentiel løbetur ulidelig. Det ville ikke være umuligt, men jeg ved, at motivationen højest ville holde en uge. Nu har jeg fundet mit middel til et sundere liv : gå.

Man skulle forbrænde næsten lige så meget ved gang, som man gør, når man løber. Man mangler dog den efterforbrænding, som løb giver (hvilket også er en del), til gengæld kan man skåne leddene. Ikke nok med jeg får forbrændt lidt kalorier, så bliver jeg også klogere. Jeg bruger mange timer om dagen på at læse arbejdsrelateret tekster, som ikke har til hensigt at gøre mig mere historisk eller filosofisk klogere. Når jeg har puttet børn, så er motivationen ikke altid til at læse. Derfor er tiden imellem ca. 19.45 – 20.45 nu udnyttet med gang og viden i ørene via podcast eller lydbøger.

Bukserne strammer ikke nær så meget, jeg holder mig fra at spise slik i tidsrummet, og jeg føler, at aftenen ikke er spildt med en dårlig serie i en forkert siddestilling.

Kan kun anbefale at gøre det samme som jeg, hvis du har samme udfordring som jeg: lyst til at blive sundere, slanke mig, men ikke kan overskue den voldsomme anstrengelse der kræves, hvis man vil i form i en fart. Tag det roligt, tag et par gode sko på, og sæt ear plugs i ørene.

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar