Det er let nok at være syg, når jeg har det godt

Min dag er smuldret på sofaen. Øv!

Jeg havde mange planer om ting, der skulle gøres færdige i dag. Det blev de ikke.

I dag blev det MS, der satte dagsordenen – på sofaen som sagt. Jeg bestemmer tit, at jeg skal være barmhjertig mod mig selv, når jeg er svag. Men det er let nok at tænke, når jeg har det godt!

Lige nu er jeg ked af det, jeg ikke fik gjort – og kan ikke helt overskue konsekvenserne.

Nå, det ser nok ikke så slemt ud, når energien kommer tilbage. Jeg minder mig selv om alle de mange gode dage. I morgen bliver bedre.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar