Kærestens nytårsforsæt går altid ud over mig

Sidste år var min kærestes nytårsforsæt, at JEG skulle stoppe med at ryge. Fair nok, tænker I sikkert. Det er jo usundt, og ikke super intelligent at udøve, når man har en kronisk sygdom. Så jeg har ventet i ”spænding”, i forhold til hvilket nyt projekt/forsæt hun nu havde planlagt….. til mig. Denne gang skulle jeg igen pines. Jeg skal da med på KETO-kuren. Sidste år sagde hun imellem linjerne, at jeg lugter, og i år siger hun imellem linjerne, at jeg er blevet for tyk. Desværre har hun ret. 112 kilo siger vægten. Jeg var ellers ind i en god stime med masser af vægtløftning, men Corona-restriktioner fik sat en stopper for det.

KETO-kuren går ud på, at man skal spise masser af fedt og proteiner. Højest 50g kulhydrat må jeg få i løbet af dagen. Alle de gode ting kuren skulle gøre for min krop er, stabilisere blodsukker, bedre søvn, vægttab, mindre sult og ikke mindst sukker cravings

Indtil videre (11 dage inden) er det nu egentligt okay. Jeg spiser en masse æg, mange gode grønsager, masser af vand, og kiloene rasler allerede af. Denne kur holder jeg formentligt til Marts, og herefter begynder jeg at spise mindre kartofler, brød, ris og desserter, for jeg kan godt se, at det ikke gavner min krop. Og hey – kuren skulle være god for os med sklerose.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar