Julekiloene er på retur

59747093-77EA-4E02-B114-CE3C0AE1DC0D

altid vigtigt med morgenmaden/desserten klar til flere dage.

Morgenmad: Kokosmælk med chiafrø

Middagsmad: Omelet til middag

Dessert: kokosmælk med Chiafrø. 

Disse 3 måltider får jeg hver dag, hvilket har skabt en let struktur for mine måltider. 

Velsmagende mad, næsten ingen kulhydrater, men masser af proteiner og grønsager, er faktorer der har gjort, at mit blodsukker er stabilt nu, samt at jeg har tabt alle julekiloene. 

Jeg er ikke ernæringsekspert, så jeg kan ikke konkludere, om det er dissideret en sund levestil. Jeg har tænkt mig at holde fast i dele af denne livsstil, men til marts begynder jeg så småt at starte på at spise lidt mere “normalt”. 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar