Når kroppen ældes for hurtigt

Jeg fik et slag på skinnebenet, da jeg forleden var ude og spille fodbold. Et lille slag gjorde, at jeg gik og humpede i en hel uge. Det er sgu næsten tragisk, synes jeg. Jeg spiller sjældent fodbold, men når jeg endelig gør, så ender det som regel med, at jeg får en lille skade med hjem. En forstrækning i baglåret, en øm lyske, eller en utrolig øm lænd, er nogle af de gaver fodbold, bliver ved med at give.

Desværre er det ikke kun på banen, jeg render rundt og får små skavanker. Skavankerne kan også hurtigt komme, efter jeg har siddet forkert i sofaen, eller ligget på maven, når jeg sover. Ja, selv trapperne i opgangen har formået at give mig smerter.

I en alder af 33 år går jeg med støttestrømper på venstre ben. Det tager mig 10 minutter at kunne strække ryggen ud, og jeg giver mig selv en high five, hvis jeg kommer levende op af trappen. Jeg håber virkelig, at styrketræningen snart giver pote :-O)

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar