Nyt behandlingssted

Så kom dagen, hvor jeg skulle en tur til Glostrup Hospital, for første gang, for at modtage min behandling. Det blev sammenlagt 1 time og 40 minutters motion på cyklen. Når behandlingen skal modtages i sommerferien, gør den lange cykeltur ikke noget. Det var nærmest befriende at cykle de næsten 30 kilometer. Om jeg har det på samme måde, når hverdagen begynder at melde sig, må jeg jo evaluere på senere. Det er i hvert fald helt sikkert, at man nu skal være endnu skarpere på sin kalender, og organiseringen af sit liv.

 Turen til Glostrup Hospital var en rigtig god oplevelse. Det var heldigvis de samme mennesker, som normalt plejer at tage sig af mig, og kaffemaskinen blev sat til lige inden jeg ankom, hvilket er en vigtig del af oplevelsen for mig. Elevatorer var der masser af, og det var en fornøjelse, at man ikke skulle vente lang tid på at få fat i en. Det arkitektoniske udtryk udefra er ikke ligefrem opløftende, men indenfor er det både tilgængeligt, og for mig minder det lidt om et provinsbycenter, hvilket fik mig til at føle mig hjemme.

Så selv om at det nu tager en del længere tid for mig, at komme hen til mit behandlingssted, så er de indre omgivelser i det mindste rigtig gode :-)

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar