Røg fri – 3 måneder

Jeg kunne slet ikke forestille mig, at jeg skulle skrive om mit rygestop. Ikke fordi jeg ikke vil skrive om det, men fordi jeg havde svært ved at tro, at jeg faktisk kunne holde det i så lang tid. Jeg har jo skrevet om rygestop på bloggen før, men i bund og grund skrev jeg bloggene for at overbevise mig selv om, at jeg kunne eller var stoppet med at ryge. Men nu kan jeg faktisk fortælle med stolthed i computerbogstaverne, at jeg faktisk ikke ryger mere.

Det har været en kamp – ja – men ikke nær så hård som jeg havde frygtet. Den store kamp ligger altid for mig, når jeg er i det sociale rum. Men i går for første gang, gik jeg med en ryger ud, for at trække frisk luft, efter en pause til et meget langt møde. Jeg havde faktisk ikke lyst. Ikke at lysten var helt væk, men jeg kunne næsten lugte mine egne fingre, og fornemme hvordan eftersmagen ville forurene mødelokalet efterfølgende.

Jeg ved godt, jeg lyder hellig lige nu, men det tror jeg desværre er en proces man skal igennem. Ikke at jeg kunne finde på at kommentere på andres rygebehov eller lign., men jeg har brug for, at bekræfte for mig selv, at det faktisk er en god og rar ting, at jeg ikke mere ryger. Det er en lidt underlig tilgang, I know, men i dette tilfælde; helligere målet midlet.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar