Roskilde Festival – føler mig som en 20-årig igen.

I min fodboldklub har vi en bødekasse. Her ryger der mange penge ind hver måned, for alle de overtrædelser vi har lavet. Vi skal betale kontingent og en masse andre ting, som gør vores tilværelse en dyr fornøjelse. Heldigvis bliver pengene brugt til fornøjelser. Egentlig var vi alle sikre på, at vi skulle en tur til Tyrkiet og feste i 3 dage. Derfor måtte mange af os hen og opdatere vores pas så vi kunne komme med. Vi kommer dog ikke afsted, for pengene bliver brugt i Danmark – rettere på Roskilde Festivalen. Vi skal afsted i musikdagene, og jeg glæder mig helt vanvittigt!

Det er 7 år siden, jeg var der sidst, og troede aldrig jeg ville komme derhen igen. Måske på en et-dagspas, men ikke i 3 dage. Ikke nok med at jeg skal afsted. Jeg skal også bo i lejr, med 14 af mine rigtige gode kammerater!

Jeg har energi og humør som en 20-årig igen! Skal jeg nok også bruge, når jeg skal sove i et lille telt fra Harald Nyborg, hvor mine ben formentlig kommer til at stikke ud.

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar