lidt staus over året

Allerede under skihop fra Garmish Partenkirchen giver jeg året der gik en tanke. Det skihop er sgu også for kedeligt, jeg går ikke glip af noget…næh, da Jens Weissflog var med; det var tider !

2021 har været fedtet ind i corona igen og selvom jeg holder mig væk fra de daglige tal om smittede, indlagte og døde farver det også min dag. Sætter sit præg og frygten for at få “dødskysset” hænger som de tykke blå røgskyer i mit barnsdomshjem.

Nå, det var den liste jeg kom fra…men i år bliver det kun fra plus siden. Som en sagde engang da jeg spurgte til hemmeligheden bag et langt og godt venskab og han svarede: “Det er nemt. Vi fortæller kun hinanden de gode ting”. Tyg på det.

2021: køkkenet er færdig, 25 års bryllupsdag var en god dag – som fleste af dagene i de 25 år, sommerferie på Mallorca – olé. God espresso flyder i hjemmet som Seinen flyder gennem Paris. I Paris holdt vi jul.

Bum.

Kom an, 2022

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar