Lige om lidt er der gået 3 måneder

…. og min ældste datter kommer hjem efter hendes spændende eventyr i udlandet.

 

At-rejse-er-at-leve

 

01.04.2019 rejste hun med en gruppe unge mennesker på 12 personer til Sydafrika. Der gik kun få dage inden hun sendte billeder hjem, hvor hun passede afrikanske børn. Børnene flettede hendes lyse hår. Jeg kan se på billederne, at de aldrig har rørt/set lyst hår før. Hun cyklede rundt i et township med børn på cyklen, og hvor de også lavede mad med en lokal mama og hendes børn. Efterfølgende kom der billeder, hvor hun sprang ud med faldskærm, billeder fra safari med tiger, løver, elefanter osv. Sydafrika har gjort stort indtryk på hende.

Efter 3 uger rejste de videre til Thailand. Vi har selv været på ferie i Thailand, så jeg tror ikke hun havde store forventninger til Thailand, men hun blev overrasket. Thailand byder på mange ting, som vi ikke oplevede på vores familieferie. I Thailand lærte hun at snorkle og blev rigtig glad for det. Et ophold på Phu Phi fik hende til at skrive hjem ” Her skal vi på familieferie – her er SÅ flot “. Thailand bød desværre også på hospitalsindlæggelse med dårlig mave og en anden pige havde fået stjålet pas, kreditkort og visum til Australien som var næste destination. Der var ikke meget hjælp fra os i Danmark, men de unge mennesker fik klaret både hospitalsindlæggelse og nyt pas og visum.

Efter nogle uger i Thailand kom alle mand med til Australien, som bød på endnu mere snorkling ved Great Barrier Reef, ophold på et reservat med havskildpadder og koalabjørne, som skulle have ekstra omsorg pga skader og sygdom. Hun fik også debut med River Rafting og besøg i Operahuset i Sydney. Efter 2 måneder stoppede turen for de fleste af deltagerne, men min datter og to andre deltagere havde valgt at rejse videre til Indonesien for at deltage i en anden gruppen med 17 personer, hvor de lige nu rejser rundt på de forskellige øer – Bali, Flores, Komodo, Lambogan osv. Her bruger de 1 måned sammen, og lever en smule mere primitivt, så jeg tror jeg har en datter, som glæder sig til at kommer hjem til hendes egen seng, et bad med varmt vand og eget toilet.

Min datter har oplevet SÅ mange ting, og lært mange nye mennesker at kende. Jeg kan mærke på hende hun er glad og begejstret for beslutning om at bruge de opsparede penge på denne store oplevelse. Jeg elsker hun valgte at tage af sted, og jeg glæder mig SÅ meget til hun kommer hjem igen. Jeg tæller dagene nu…….Lige om lidt har hun været væk i 3 måneder.

…. og jeg ved jo godt hun flytter i lejlighed i Aalborg når hun kommer hjem :-)

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar