Livet med sklerose – og gekkolort

“Nu er jeg ovre forkølelsen. Nu skal jeg gøre noget godt for min slatne krop. Nu skal der trænes. Nu skal jeg have det godt!”

Har du også tit sagt noget lignende?

Jeg har da fået fundet mine vægte frem. De er godt nok temmelig støvede – og med spor af gekkolort, men jeg gav billedet lidt skumringslys, så det ikke ses så nemt på skærmen…

Den holdt for resten godt ved, den forkølelse! Og nu er jeg bange for, at en blærebetændelse vinder kampen over mig på trods af megen tranebær og andre naturlige vidundermidler. Jeg tror, jeg må give mig og ty til noget ægte farmaceutisk, så det underliv ikke får mig helt ned med nakken.

Der har været for meget, der har gjort mig svag. Jeg lever ikke helt op til mine egne idealer om det gode og sunde liv med sklerose for tiden. Men jeg er opmærksom på det. Jeg skal nok finde det igen. I dag får mine vægte dog lov til at samle lidt mere gekkolort.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar