Luft under vingerne

canopy

Som du nok har oplevet, har vores vanskeligheder med det mozambiquiske bureaukrati stresset mig mere, end godt er, den sidste tid.

Derfor var det et kærkomment pust at tage på en forlænget weekend med WutomiAgris to unge og skønne volontører, der skulle en tur over grænsen for at forny deres visa.

Min kære mand har altid lidt af højdeskræk, så han er ikke lige sådan at lokke med på adventure og fart i højden. Men da vi var tre mod én til at bestemme, om vi skulle på Canopy tour* i Eswatinis** bjerge, måtte han give sig.

Jeg havde forinden haft alt for mange dage med influenza og blærebetændelse, så luft under vingerne, sol, mindst 30 flodheste og mange flere af de vilde afrikanske dyr, Monopoly***, hygge, grin og lidt vin gjorde mig til et bedre menneske.

Nu klarer jeg en ny tørn.

* Canopy tour; tur med mange og hurtige svævebaner i trætoppene – hen over kløfter og floder

** Eswatini; Swazilands nye navn

*** Monopoly Deal; et forrygende kortspil. Prøv det, hvis du ikke allerede kender det

**** PS. Hvis du sidder og overvejer, om mine MS-ben kunne klare den noget kuperede tur tilbage til jeepen, vil jeg give dig ret i, at jeg her var knap så overskudsagtig, som når jeg hoppede ud fra platformene. Dog var min mand tilbage på fast grund under fødderne, så han havde en stabil hånd.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar