Madpakker

Hverdagen er godt i gang, og jeg elsker hverdagen. Selvfølgelig vil vi alle gerne holde ferie, men jeg holder faktisk også meget af hverdagen – og heldigvis for det, da der er langt flere hverdage end feriedage :-)

Hverdag betyder også at madpakkerne er kommet på banen igen. Jeg har en stor datter på gymnasium, men det er ikke nødvendigvis nemmere fordi jeg har et stort barn. Hun har absolut en holdning til hvad der virker i en madpakke, og hvad der absolut ikke virker.

Mine børn har aldrig været glade for rugbrød i madpakken – de er glade for rugbrød, men bare ikke rugbrød i madpakken. I år er vi startet ud med hjemmelavet pastasalat, men der er ikke alt som må komme i salaten. Der må fx ikke komme “våde” ting såsom ananas, feta, tomat osv.

Vi prøver med hjemmebagte gulerodsboller som frokost – det går også meget godt,

Mine børn har jeg også vænnet til, at der er flere små ting med i madpakken, og det virker stadigvæk selv om min datter går i gymnasiet. Det er riskiks, frugt, saltstænger, gulerodsstave, kiks mm.

Indtil videre har madpakkerne været en succes, men jeg må snart finde på nye “retter”.

Har du gode ideer til madpakker, så smid dem endelig i min retning – TAK :-)

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar