Med præcis seks måneders forsinkelse blev det fejret

I foråret 2021 kunne min hustru og jeg fejre 25 års bryllupsdag, men da Covid-19 stadig havde et godt tag i samfundet kunne vi ikke rigtigt fejre det. Husker du forsamlingsforbudet ? Vi fejrede det godt nok med vores børn, overnattede på et hotel med udsigt udover vandet og fik god mad bragt op men sådan rigtigt fejrer det var ikke muligt. Fejringen blev udsat i præcis seks måneder og endelig endelig kom dagen.

Generelt skal man ikke misse en god mulighed for at fejre noget…eller misse en god mulighed for se sine tætteste venner samlet omkring sig. Det varmer.

Vi havde valgt at invitere de nærmeste venner på en lokal restaurant, som vi besøger jævnligt. Der er ikke tale om stor kogekunst på Michelin niveau, men der er super hyggeligt og vi føler os altid velkomne.

Det blev til en hyggelig aften i godt selskab og det er det vigtigste.

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar