Min datter er tilbage i Danmark

Dårligt var den yngste flyttet hjemmefra inden verden kaldte igen

Min yngste datter, der også har en kronisk sygdom, er meget nysgerrig på verden op har foretaget flere “store” rejser.

Det er blevet til frivilligt arbejde i Kenya og Mongoliet. Naturligvis er New York besøgt og London besøges regelmæssigt. Denne gang gik turen til Syd Afrika, hvor der skulle passes dyr som elefanter og løver kombineret med en rundrejse på Madagaskar og en badeferie på Zanzibar.

Hun fik også der nogle fantastiske oplevelser som faldskærmsudspring, flyve i varmluftsballon over en afrikansk savanne og svømme med havskildpadder. Men hun møder andre unge fra hele verden. Sidste år fik vi besøg at nogle fra Hong Kong og også denne gang har hun knyttet venskaber med folk fra andre dele af verden.

Narturligvis er jeg glad for hendes gode studentereksamen sidste år, men jeg er meget stolt og lykkelig for at hun har mod på at rejse ud, og gerne vil møde andre kulturer og mennesker.

Åbenhed overfor andre kulturer, en anden måde at leve på, en anden måde at se verden på er en egenskab, som jeg sætter meget højt. Det kræver meget – fx nysgerrighed og tolerance.

Så er det dejligt at hun lejlighedsvis havde forbindelse til www, så vi kunne få updates og ikke nøjes med at få dem i postkort tre uger efter hun VAR kommet hjem til Danmark igen.

Selv synes jeg at den nysgerrighed og tolerance jeg fik med hjemmefra er den bedste gave jeg fik – og en gave som er kommet mig til gode mange siden,

Henrik

Fik konstateret MS i 2010. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar