Min datter flytter (ikke hjemmefra men til ny lejlighed)

For at par år siden flyttede min ældste datter til Frederiksberg da der opstod en mulighed for en 1-værelses lejlighed hos en privat udlejer. Det har hun og vi været glade for. Frederiksberg er dejlig (synes vi) og så er det dejligt at have ens børn tæt på så man kan mødes uden den store planlægning.

Men nu opstod der igen en mulighed. Denne gang for en 2-værelses andelslejlighed, som var betalbar. Jeg synes at ejendomsmarkedet i København og på Frederiksberg er vildt ! Men gamle andelboligforeninger hvor det er rimeligt findes stadig i København. Men det er svært at finde…det er altid noget med nogen som kender nogen eller i familien.

Nøglerne er overdraget og NU begynder arbejdet. Der skal høvles gulve, males etc. Men vi har nu erkendt at det er noget vi en udstrækning kommer til at overlade til de professionelle. Jeg kan godt male men jeg skal have tid til det forstået dermed at jeg er lang tid om det.

I foråret malede jeg panelerne og dørene i vort hjem. Men der skulle jeg ikke køre til og jeg kunne afdække, tage en pause, slibe og tage en pause. grunde og tage en pause og så fremdeles. Her havde jeg ikke en deadline som det vil være hos min datter. Så derfor må profferne træde til.

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar