Mit billede som tegning ?

Tilbage i februar gik jeg en tur i Søndermarken, hvor træerne i alleen fra Carlsberg og til statuen med “det er et yndigt land”-Adam Oechensläger siden 1953 har skuet over mod Frederiksberg Slot, var ved at blive beskåret.

Lyset faldt dejligt og jeg havde, ikke unormalt, et kamera med og lavede et billede, som jeg ikke gjorde de store ting ved inden jeg delte det et eller andet sted. En tidligere kollega til mig i Frankrig følger mig og han tegner meget og tager til tider udgangspunkt i et af mine billeder. Og således også i billedet fra Søndermarken…

Der er flere ting i det som jeg glæder mig over. Dels at han finder inspiration i mit billede – det er dejligt  ! Og så er det sjovt at se sit eget billede blive fortolket og overført til en nyt medie som i dette tilfælde er tegning. Det giver et nyt udtryk og dermed også inspiration til mig.

 

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar