Mit syn på Frederiksberg har i den grad ændret sig

Som ung mand havde jeg et par veninder, som var elever på Rådhuset og som boede på Frederiksberg og mange fredag/lørdage er brugt på Grock på Allégade.

Men jeg brød mig ikke meget om Frederiksberg ! Jeg syntes, at det var gammelt, tungt og kedeligt….et reservat for rige og ældre. Men det er mere end 30 år siden, og jeg er blevet ældre og og Frederiksberg er blevet yngre.

Frederikberg

Idag bor jeg på Frederiksberg og der går næppe en uge imellem at jeg har en følelse af taknemmelighed for at jeg bor her.

Jeg kan godt kan lide blandingen af gammel og nyt, grønne områder og trafik, mange små butikker og et center, unge og gamle.

Det er en kommune, hvor der skal være et øje i bakspejlet samt et øje vendt fremad.

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar