Nem hverdag

Jeg lever med MS og har gjort det i 12 år. Jeg har det godt og har heldigvis ingen begrænsninger overhovedet. Jeg har et fuldtidsjob, 2 børn og 2 bonus børn og aktiv i foreningsliv.

Hvordan kan jeg det? Er jeg supermand?…. NEJ, jeg er ikke supermand!

Jeg er super heldig med mit sygdomsforløb, og jeg har forsøgt at skabe mig en hverdag, hvor tingene bliver så nemme som muligt. Jeg arbejder meget hjemmefra, som betyder at jeg ikke skal forholde mig til så mange mennesker hver dag. Jeg har rengøringshjælp hver uge, som hjælper mig med det meste af rengøringen. Jeg har en havemand som hjælper mig i sommerperioden, hvor ukrudtet gror i vildskab,  og så får vi måltidskasser leveret til 3 dage om ugen.

56997642_2304100089654875_6206784941712211968_n

 

Jeg er vild med at jeg ikke skal suse rundt i butikker for at handle ind til hverdagen. Jeg er vild med at jeg kan sidde søndag aften og klikke ind hvad vi skal spise i løbet af den næste uge. Det giver mig en god frihed, at tingene bliver leveret ved døren.

Det lyder måske en smule forkælet, men vi har valgt at bruge vores penge på denne måde, og det betyder så at vi må undvære noget andet.

Hvordan planlægger du din hverdag?

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

1 Kommentar

  1. Susanne

    Vi får også leveret måltidskasser de fleste uger, og jeg er ikke sikker på at det er meget dyrere når det kommer til stykket. Der er mange udgifter gemt i impulskøb og den slags. Derudover er der også voldsomt stor forskel på priserne på måltidskasser. De dyreste kan være 3-4 gange dyrere end de billigste.

Skriv kommentar