Nu SKAL der ske noget

Som jeg har skrevet om tidligere har der været et altan projekt for ejendommen på tapetet længe og det indebærer at vi SKAL have nyt køkken.

Det har vi vidst længe og vi har sådan set også set og arbejdet på et nyt køkken længe. Men af forskellige årsager er vi aldrig kommet i mål med det. Men nu er der en køreplan for altan projektet, så vi kan ikke trække den længere. Der SKAL ske noget nu. Suk

Det har fyldt mere – faktisk alt for meget – og jeg er der, hvor jeg er ret ligeglad og bare gerne så at vi kunne skrue tiden tilbage og glemme alt om den f…… altan (som jeg måske bliver glad for når den er her…). Det er ikke korrekt at sige jeg er ligeglad, men det skal forstås derhen at jeg vil blive glad for et hvilken som helst køkken og jeg orker det ikke rigtigt mere.

– jeg HAVDE slukket for emhætten…

 

Maden bliver jo lige dårlig om det bliver lavet i et Unoform eller i et Ikea køkken. Jeg er med på at der er mere i dét end som så, men det er et udtryk for fokus på det vigtige og på at blive færdige. Det er heldigvis en erkendelse som jeg ikke er alene om.

Der skal i den nærmeste tid tages endelige beslutninger om det køkken halløj og jeg glæder mig til at de ER truffet.

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar