Ny arbejdsudfordring

Jeg har lige siden jeg startede med at være lærer hele tiden haft fornemmelsen, at jeg ikke skulle være lærer hele mit liv. Jeg kan godt lide at arbejde med børn og unge, men at undervise hele livet bliver det nok ikke. Derfor har jeg taget i mod en tjans som TR-suppleant. Jeg ville ikke tage kampen op, for at melde mig som TR-formand, da ansvaret for rolige og gode arbejdsforhold for 80 ansatte, synes jeg måske lige var i overkanten til at starte med – efter kun 3 år som lærer.

TR står for tillidsrepræsentant. Det vil sige, at jeg sammen med min TR-formand skal forhandle og opretholde en god dialog med skolens ansatte og ledelsen, for at skolens arbejdsforhold forbliver gode og værdige. En af opgaverne er også at være i tæt kontakt med KLF (Københavns Lærerforening). Det gør også jobbet politisk, hvor aftaler skal analyseres og paragraffer nærlæses.

Jeg ved at deltagelsen i TR, kommer til at give en heftig mødeaktivitet og lange arbejdsdage. Jeg er dog også sikker på, at jobbet kan give nogle ekstra hår på brystkassen, som jeg helt sikkert vil kunne bruge resten af mit liv. Det vil give en langt større indsigt og forståelse for det danske skolesystem, som jeg endnu ikke kender særligt godt. Jeg elsker at handle (her menes det ikke i Netto), jeg elsker at være en del af forandringer, og jeg kan faktisk godt lide denne lidt hektiske måde at arbejde på. Jeg tror og håber, at denne udfordring kan gøre mig endnu skarpere som menneske – naturligvis på arbejdsfronten, men bestemt også i min egen private sfære.

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar