Nyd en øl uden at få hovedpine

Selvfølgelig kan man nyde en øl uden at få hovedpine. Hvis jeg drikker mere end den ene, så får jeg til gengæld hovedpine. Det er møg irriterende, når man f.eks. gerne vil nyde den dejlige smag efter kampe og træning. Eller underboen kommer op og vil snakke lidt fodbold. Man ved udemærket, at man skal i seng efter underboen er gået, men alligevel har tyllet 3 kolde ned, hvilket for mig ødelægger min søvn. Ikke mindst, ødelægger den også min dag – dagen efter. Så nu er jeg gået over til alkoholfri øl.

Jeg indrømmer, det giver ikke mange pluspoint hos drengene. Tværtimod! Jeg er heldigvis kommet i den alder, hvor jeg er fuldstændig ligeglad. Smagen af øl, giver alligevel en eller anden følelse af beruselse, men kroppen og specielt hoved, har det lang bedre dagen efter!

Om et par dage tager jeg til Roskilde Festival, og der kan jeg dog love for, at øllene har alle de procenter jeg normalt drikker! Der er hovedpine kvælerne planlagt.

Jeg kan personligt anbefale de forskelliges bryggeriers ale – uden alkohol og med 😉 .

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar