Nyt job

For ca 6 måneder siden fik jeg besked på, at jeg er en del af en virksomhedsoverdragelse, som træder i kraft pr. 01.06.2019.

Jeg har haft sidste dag på job i Arbejdernes Landsbank. Jeg har været super glad for mit job og mine kollegaer i AL, og nu venter ny chef, ny virksomhed og nye opgaver – det bliver spændende, men også en lille smule vemodigt.

Jeg burde være mega glad og være spændt på nye opgaver, men det er jeg faktisk ikke! Andre mennesker har besluttet at jeg skal skifte job og arbejde i en anden virksomhed – det er faktisk ikke rart!

MEN jeg forsøger at finde JA-HATTEN. Det kommer jo ikke noget godt ud af være negativ, så nu bruger jeg lidt ekstra krudt til at finde mig til rette i mit nye job.

ja_hatten-r7e3ba5fb19d744f2bc9096c1338276fa_v9wfy_8byvr_512

 

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar