Ofte forstår jeg ikke en kæft

Anden juledag gik turen til smukke Louisiana – det er er ikke kun eliten som besøger det museum

 

Ofte på udstillinger er der enten små citater af kunstneren eller meget maleriske beskrivelser af kunstnerens kunst.

Cecily Brown på Louisiana

 

Omkring det sidste er det ofte et studie i sort snak. En masse ord, der på overfladen synes at give en dybere mening men som jeg har mistænkt er lavet for at forvirre mig eller udstille min udvidenhed og manglende skolegang.

Tidligere blev jeg generet af de ord jeg ikke forstod og opfattede det nærmest som en konspiration mod mig med det formål at understrege mit ringe ophav og arbejderbaggrund uden een eneste student i familien.

Den slags ordgejl var der heldigvis ikke meget af på udstillingen “Where, When, How Often and with Whom” med Cecily Brown. Men jeg faldt over overstående citat.

“For eksempel små kaniner der bliver massevoldtaget i et smukt, idyllisk landskab på en dag med drivende skyer og solskin”

Her forstår jeg godt hvad hun siger men jeg ville aldrig kunne udtrykke mig således.

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar