Øksnehallen har igen i år en fin fotoudstilling

I 2017 viste Øksnehallen gadefotografi og i år står den på dansk modefotografi med udstillingen “EXPOSURE – Dansk modefotografi i glimt”. Det er MEGET glædeligt at DGI Byen i Øksnehallen igen i år har en stor fotografisk udstilling.

Men jeg savner et fotografisk hus. Hvor fotografiet har top prioritet Det burde ellers være muligt med et Fotografisk Hus !

Øresundsregionen er Nordens største og mest befolkningsrige region med ca. 4 millioner indbyggere. Anyways, det er sådan det er for nu, og så må jeg trøste med mig med at Stockholm, Berlin, Hamborg og London ikke ligger langt væk (og så har de til tider gode fotoudstillinger i Brandts i Odense).

Udstillingen understreger at Danmark HAR gode fotografer og har haft det også tidligere. Det viser også at vi med bladet DANSK Magazine (som man får et eksemplar af) også har et magazine som tager genren endog meget seriøst. Sjovt var det at se at se forskellen til Eurowoman, der lige som DANSK er en af sponsorene.

- Gunnar Larsen International © Henrik Wessmann

Så var det et glædeligt gensyn med Gunnar Larsen. Jeg var bare en dreng og ikke interesseret i hverken mode eller fotografi da han var et stort navn, men jeg husker ham nu alligevel…

Til Exposure har de valgt at bygge rum i træ og plastik. Det virker virkeligt godt. Det giver en lethed og gennemsigtighed samtidig med at den deler udstilingen logisk op.

- fra Øknehallen og udstillingen "Exposure" © Henrik Wessmann

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar