On the road to jul

on the road to jul

… det’ bare så old school.
Vi kan aldrig køre galt for vejen er fremad og julen er alt!
On the road to jul…

Nå ja, jeg er ikke “on the road”, men i luften. Og jeg er på vej til jul!
Marcipan, chokolade, spegepølser, marinerede sild, kalenderlys, stjernestrimler, skrabejulekalendre og julegaver fylder mine kufferter denne gang. Jeg håber i sandhed, de kommer med mig hele vejen – og at der ikke er nogen tolder, der finder på at skulle tjekke pakkekalenderen fra min svigermor…

Jeg har haft ti dages dejlig julestemning i Danmark. Men jeg er bange for, at den smelter lidt, når jeg lander i morgen til 40 grader i Mozambique…

Vi er dog så heldige at få besøg af fire skønne børn til jul. Og deres forældre 😊 Så julestemningen skal nok komme tilbage med fuld kraft! Og jeg har købt “Julestjerner” på DVD, så vi kan følge med på trods af dårligt internet.

Husk at nyde julemåneden. Lad dig ikke stresse af, hvordan de andre pynter op – og er i god tid med dit og dat… Find din egen julestemning.

I Mozambique lider ingen af julestress, så det er selvfølgelig let nok for mig at sige. Men prøv nu alligevel at sige pyt til alt det, du ikke når.

Husk på, hvad julen i grunden betyder for dig.
Glædelig Jul!

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar