På tur

En gang imellem tager min mand og jeg på tur. Vi starter bilen og ved ikke altid hvor vi skal hen. I lørdags besluttede vi at vi skulle på sådan en tur. Jeg fik lov til at bestemme vi skulle starte i en mindre by, hvor der ligger en god tøjbutik. Jeg har ikke været der længe, så jeg trængte…… Jeg fandt ikke noget som fristede. Vi kørte videre mod Vesterhavet. Vejret var egentlig ikke særlig godt, men luften er altid fantastisk ved Vesterhavet, så vi kørte mod Lønstrup i Nordjylland. Vi gjorde et lille stop i den lille by, hvor vi besøgte skønne butikker, og vi købte dejlige ting. Vi kørte ad små veje og havde god tid.

nr lyngby

Frokost spiste vi med udsigt til havet i Nr Lyngby. Nr Lyngby er kendt for stedet, hvor havet “æder” noget af klitterne hver dag. Mange huse og sommerhuse ligger så tæt på skrænten at de snart vælter i havet.

Stranden

 

Turistsæsonen lakker mod enden, og vi var heldige at der ikke var særlig mange mennesker i området – måske også pga regnvejret. Jeg ved det ikke,

 

cafe

 

Vi brugte en god lørdag på at forkæle os selv, og bruge tid med hinanden. Vi elsker det.

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar