“Pamper-kursus”

Når man træder rundt i den samme mølle hver dag, er det rart en gang i mellem at få et afbræk.

Sådan et afbræk fik jeg med min lokale fagforening, KLF. Inden jeg tog afsted, var der mange fordomme fra mine kollegaer. ”Nåå, du skal nok på pamper-kursus”, og ”nu skal du rigtig afsted og drikke vores medlemspenge op i god rødvin”. Ja!. Det svarede jeg, og ja, det håbede jeg, men det var ikke helt sådan, det gik.

 

Vi tog afsted mandag morgen, og turen gik til en af DLF’s hoteller i vejle. Vi var lige landet, og efter en hurtig gang middagsmad, skulle vi op til kursusstart. Hurtigt fandt jeg ud af, at de næste par dage ikke bare ville være ren afslapning. Løntræning, registreringsskemaer, fagforeningens historie og en masse andet stod på programmet. Kl. 19 var dagen omme, og endelig kunne man smage et glas rødvin. Det smagte nu også dejligt, men baren lukkede allerede kl. 22. pga. covid-19, så herefter måtte man tilbage på værelset og lægge sig til at sove.

 

De næste par dage gik præcis på samme måde. Ben hårdt arbejde og ikke meget tid til afslapning. Da jeg kom hjem om onsdagen, var jeg fuldstændig blæst bag over, og måtte hurtigt i seng efter aftensmaden. Dagene var lærerige og utrolig spændende, men ikke det pampervælde, som jeg håbede, mine kollegaer ville have ret omkring.

 

IMG_3019 IMG_3017

Den smukke udsigt ved Vejle, samt morgenmaden, som skulle tages med mundbind og plastikhandsker.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar