Podcast er min meditation

Prøv at spørge min kæreste, hvad der sker, hvis ikke jeg har mine høretelefoner med mig i seng? Jeg kan i hvertfald røbe, at det ikke er kønt! Jeg går simpelthen i panik. For så ved jeg, at jeg får meget svært ved at falde i søvn.

Hver eneste nat, jeg ligger mig til at sove, skal jeg høre podcast fra 24:7, eller et andet podcast, der omhandler aktualitet eller politik i Danmark. Ellers så kan jeg ikke falde til ro. I nat vågnede jeg op kl 04.30, for Leo spurgte efter lidt vand. Efter han blev serviceret, så jeg til min store rædsel, at der ikke var mere strøm på mobilen. IPaden kunne jeg ikke få på nettet. Det var slut, jeg vidste det med det samme, jeg ville ikke få sovet mere. Alligevel finder jeg det en gang i mellem befriende, at vågne op om natten. Så kan jeg ligge og lytte lidt til, hvad de kloge mennesker siger om Danmarks situation i forskellige kontekster. Det giver mig tanke ro og en afslappet tilstand jeg ikke får ved meget andet.

 

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar