Protein snacks

 

Hvis, nogen som jeg kæmper med vægten, så kommer der et par lille fif, til hvordan du kan få noget ned i løgnhalsen om aftenen. Det er klart det sværeste for os der gerne vil ned i vægt. Nu er der heldigvis råd for en god gang sund aften snacks, fra mig til jer.

Protein shake:

Ja, I know, det er ikke revolutionerende viden, men hvis man vil have shaken ekstra lækker, har jeg et par fif. Brug en blender. Bland proteinpulveret (kan anbefale white chocolate) med havremælk, (det er sødere end alm. mælk) et par isklumper og viola, du har en lækker shake, der smager fantastisk!

NOTE: Et lille skvat sødemiddel (f.eks. stevia) og frosne bananskiver gør det lidt mere lækkert!

Protein pandekager:

Proteinpulver, skyr og ymer. Lyder enkelt og kedeligt. Det er ikke Rasmus Klump pandekager, men lækre er de!

 

Knækbrød:

2 stykker kostfiberrigt knækbrød med ost eller kødpålæg er også en klassikker. Giver god nærring og få kalorier.

 

Håber det kan hjælpe nogen af jer :-)

 

P.S. sender gerne opskrifter

 

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar