En snaps om morgenen skal der til

Tove

Og så kom han og hans brødre og de andre naboers børn på besøg hver juleaftensdag fra 10 til 12.

Kurt og jeg var på besøg ved Tove, Kurts nabokone fra barndommen. Tove er altid fuld af liv, snak og grin. Det er umuligt at tage fra hende i dårligt humør. Og det er svært at forstå, at hun snart skal fejre sin 90-års fødselsdag.

Tove er faktisk aldrig syg. Hun mener, det er fordi, hun altid tager sig en lille snaps til morgenkaffen. ”Den desinficerer alt”, siger hun, ”I skulle selv prøve det!”

Jeg blev ret fristet til at afprøve Toves råd, men husker mig selv på mit alkoholforsæt. Jeg må hellere udsætte morgensnapsene.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar