Forår i Danmark

Kurt og jeg har været på en lille forårsferie i Danmark. Vi havde faktisk ønsket os sol og varme, men kom i hu, at det kan man ikke altid regne med i vores moderland…

Igen og igen er jeg blevet fuld af taknemmelighed over, at min sklerose ikke hindrer mig socialt.

Når vi holder ferie i Danmark, er vores mål ikke at slappe af på en sofa, men at se så mange venner som muligt. Mange spørger, om jeg godt kan holde til det – om vi ikke har brug for at være lidt selv?

Men heldigvis får vi begge energi af at være sammen med familie og de gode gamle venner. Det gør mig ikke træt at tale, lege og grine. Og de lange vinteraftener er kommet snigende i Mozambique, så søvnunderskuddet får jeg rig mulighed for at hente ind på.

Som du ser, bød vores forår også på en aften ved Vesterhavet. Ja, selskabet var godt, stemningen var god, men intet hav kan længere lokke mig som “mit eget” Indiske Ocean.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar