Rengøring søges

Måske er det på tide at kigge efter en rengøringsdame/mand. Vores 130 kvadratmeter burde på papiret ikke være svær at overkomme. Alligevel er det svært at finde tid til at gøre de huslige pligter til bunds. Når børnene kommer hjem skal der laves mad. Efter mad skal deres gør rent efter mad. Så skal børnene puttes, og som regel skal man lige arbejde en time, inden man selv skal have en time til at koble af. I weekenderne skal man en masse ting. Gymnastik, børnefødselsdage, måske til Lolland, besøge mormor eller lign.

Jeg bryder mig virkelig ikke om tanken, at andre skal gøre rent for mig. Det burde være en pligt man selv kunne klare, men alligevel virker det nærmest uoverskueligt og uoverkommeligt!

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar