Så blev det til noget: fototuren til Sverige

Jeg har været på flere ture til Sydsverige for at fotografere, men det ligger nogen tid tilbage. Faktisk flere år tilbage, da jeg ikke har lavet landskabsfotografi meget længe.

Sammen med fotovenner skulle jeg have været afsted i foråret 2018, men da dagen kom havde jeg svært ved at komme ud af sengen. Det var en minus dag, en dag som blev revet ud af kalenderen og som skulle glemmes hurtigst muligt.

Men en dag i starten af oktober 2018 kom jeg afsted.

© Henrik Wessmann

 

Landskabet i Sverige er flot. Så meget anderledes end i Danmark (hvis vi undtager Bornholm, som også har klipper –  dejlig ø !)

Det var en god tur trods regn, blæst og de fysiske anstrengelser, der dagen efter holdt mig indendørs. Jeg vidste godt at dagen derpå vil blive dagen hvor regningen skulle betales. Det gjorde jeg så og så glæder jeg mig over en god dag.

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar