Så er jeg i gang.

Jeg har fået en henvisning til den lokale fysioterapeut, som har lavet et træningsprogram til mig, hvor jeg skal træne mine led og min balance. Jeg træner med min fys hver mandag – derudover skal jeg selv træne 3 gange om ugen.

Min opstart har været stille og rolig. Det er vigtigt for mig, at jeg lykkes med min træning, så jeg kan mærke en forskel i min krop. Jeg har indenfor det sidste år forsøgt at lave træning, hvor jeg selv har planlagt øvelserne, men det har bare slet ikke være en succes, da jeg enten har trænet for voldsomt, som har resulteret i en meget smadret krop eller også har jeg trænet forkert, så jeg har fået ondt andre steder i kroppen.

Jeg håber bare det lykkes for mig, at få en træning som virker for mig.

I øvrigt går det super fint med min nye elcykel. Min mand har også købt ny cykel, så nu er det pludselig også blevet sjovt at tage på cykeltur sammen. Det betyder også at jeg tager cyklen til indkøb og rundt omkring til byen, hvor jeg tidligere tog bilen. Jeg tænker det er super godt til min balance, som jeg er udfordret på i øjeblikket.

Jeg hepper på mig selv og håber den nye træning lykkes for mig :-)

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar