Så fik jeg lavet limoncello for første gang

Limoncello

I Berlin (!) blev jeg lige mindet om hvor godt limoncello kan smage og så måtte jeg igang

Det er mange år siden i Italien at jeg smagte limocello første gang og har med jævne mellemrum købt noget af den søde likør, men det har aldrig været godt.

For der er forskel på limoncello, så vi har købt en flaske fra tid til anden i håbet om, at NU havde vi fundet den gode flaske. Det har vi så ikke….endnu.

I foråret 2019 var vi i Berlin igen og besøgte en italiensk restaurant. Som afslutning på måltidet fik vi en limocello, som smagte vanvittigt godt. Det viste sig, at den var hjemmelavet.

Tanken om at lave limoncello selv har jeg haft, men altid droppet igen. Hvorfor ved jeg ikke for det er ret simpelt faktisk. Men nu skulle det altså være, og nu har jeg en flaske hjemmelavet limoncello.

Farven er ikke som den du køber men det smager godt.

Det sidder ikke i skabet her første gang, men den vækker forhåbninger om en dag at kunne blive rigtig god. Der findes en masse opskrifter på nettet og jeg har fundet en som nu er min basis og derfra vil jeg lave justeringer.

Min skal have lidt mere citronsmag og være lidt mindre sød. Men det klarer jeg i batch 2…..når batch 1 er drukket…

 

 

 

Limoncello er en italiensk Citronlikør. Den er lavet hovedsageligt af citronskal. Likøren stammer fra Campania, og især Limoncello fra området omkring Sorrento er berømt.

Kilde: wikipedia

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar